Naturspirerne - privat pasningsordning i Osted

Ved Stine Rysgaard - Tlf. 51 20 81 30

Mig og min familie

Jeg bor sammen med min lille familie, bestående af min kæreste Franklin og vores to børn, Sophia på 6 år og Andrea på 4 år.

Vi har ingen kæledyr indenfor, men ude i haven har vi 3 høns, som elsker opmærksomhed, og er klar til at blive forkælet med restemad eller mælkebøtter fra haven.

Vores hus rummer et dejligt køkken/alrum, som vi bruger til at spise og lege i. I vores gang er der et legekøkken til at kokkerere i, en læsekrog med tumlemadras, og andet legetøj, som bliver skiftet ud indimellem, så det passer til børnenes alder og interesser. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til vores have og vores dejlige terrasse, som altid bruges fittigt til at køre rundt på scootere på. Derudover er der et fantastisk legehus med udsigt til marken, hvor der hele sommerhalvåret går køer. Legehuset har en balkon, hvor man derfra kan rutsje ned i en stor sandkasse. I sandkassen er et fantastisk ude-legekøkken, her kan vi blandt andet øve sprog og sprogforståelse samt stimulere sociale kompetencer, den taktile sans og fantasien. Derudover rummer haven en trampolin og massere af græs at løbe rundt på, højbede hvor der blandt andet dyrkes tomater, jordbær og hindbær sommeren igennem.

Her er naturligvis røgfrit – også efter lukketid.